Pust inn… Pust ut…

Hvem er vi?

Et yogarom der du kan være deg selv, finne indre ro, kjenne på trygghet og balanse. Hos oss vil du oppleve å slippe spenninger i både kropp og sinn! 

Silje Kristin Krogstad

Silje Kristin Krogstad er utdannet medisinsk yogalærer og yogaterapeut, med grunnfag medisin fra sin bachelor i livsstilsendring og folkehelse.

Hun har over 1000 timers medisinsk yoga utdannelse, og har egenerfaring med tidligere sykdom i bevegelsesapparatet. Silje brenner sterkt for å formidle de gode verktøyene gjennom yogaen, som ble hennes redning for en friskere kropp. Hos Silje vil du føle deg sett og ivaretatt, og du vil gå hjem med trygghet og ro i kroppen, og klarhet i hodet. 

Silje underviser i Medisinsk yoga og Yin Yang Yoga, hun har private yogatimer for deg som ønsker det og utfører også individuell yogaterapi.

Silje er også utdannet massør, ønsker du massasje hos Silje kan du kontakte henne på mail for å avtale tid.
Har du spørsmål, eller ønsker du å melde interesse for kurs kan du sende en mail til: silje@dittyogarom.no

 

Trude Rolid

Trude Rolid er sertifisert Yin Yang yogalærer ved Yin Yang akademiet. Hun har også utdannelse innen reiki og er mediyogainstruktør. Hun har erfaringer fra forskjellige yogaretninger og fordypningskurs. Trude har også gjennomført barneyogakurset mediyoga kidz.

Yoga og reiki har vært hennes vei til større glede, ro, frihet og trygghet i livet. I Trude sine timer kan du kjenne på en rofylt, trygg og energigivende yoga praksis.
Hennes ønske er at alle kan føle frihet i kropp, hjerte og sinn.

Trude holder kurs på mandag kveld og fredag formiddag.
Myk Vinyasa, Yin Yoga og Yin-Yang Yoga.

Ønsker du å melde deg på kurs med Trude eller har spørsmål kan du sende henne en mail: trude@dittyogarom.no

Fredrik Teien Sørensen

Fredrik har virkelig fått kjenne på yogaens kraftfulle effekt. Etter mange år med stress og jag, både på jobb og privat, så kroppen hans stopp. Han ble utbrent og sykemeldt.

Han testet ut om yoga kunne være noe for han og merket straks til store positive forandringer, både fysisk og mentalt.

Dette resulterte i en yogalærerutdannelse, og nå ønsker Fredrik å dele yogaen med andre menn.

«Det er få arenaer der menn kan finne stillhet og ro, lytte innover og bare være seg selv, akkurat sånn som man er. På mine yogakurs lager jeg disse rommene, og gir deltagerne kunnskap om yogaøvelser, pust og meditasjon som de kan ha nytte av i sin hverdag».

Fredrik sine kurs er svært populære. Han underviser forståelig for deg som ikke har noe kunnskap om yoga fra før, og formidler med stort engasjement.

Ønsker du å melde deg på kurs med Fredrik eller har spørsmål kan du kontakte ham på telefon 97501784 eller mail på fredrik@dittyogarom.no 

Hjertelig velkommen til Mediyoga mann!

Lene Askjer Hov

Lene er utdannet yogalærer i Multi Style ved Axelsons Body Work School i Oslo. Utdannelsen har tatt for seg flere forskjellige yogaretninger. Hun har tidligere undervist klasser i dynamisk yoga. 

Hun har selv erfaring med yogaens gode virkning for fysiske plager, samt at yoga har bidratt til mer ro og balanse i livet. 

Lene ønsker sterkt å formidle dette videre til andre. 

Hun er opptatt av koblingen mellom kropp og sinn og hvordan vi med yogaens verktøy kan lære oss til å roe ned, og bygge indre styrke til å tåle hverdagens stress og utfordringer. 

Lene holder kurs i klassisk dynamisk yoga mandag morgen og torsdag ettermiddag. 

 

Har du spørsmål til Lene kan hun kontaktes på mail:

leas-h@online.no 

 

Birgitte Baksaas

Birgittes yogalærerutdannelse er godkjent av Yoga Alliance. Gjennom studiet fikk hun en grundig innføring i ulike yogastiler, mindfulness og pusteøvelser.

Gjennom yogatimene ønsker Birgitte å inspirere andre til å finne mer ro, glede og balanse i hverdagen.

Hun underviser i Myk Yoga på tirsdager. Klassen består av enkle og styrkende øvelser på et nivå som passer for alle. Med fokus på meditativ pust og avspenning gjennom hele klassen vil du mykne i både kropp og sinn.

Har du spørsmål, eller ønsker du å melde interesse for kurs kan du sende en mail til: birgitte.baksaas@gmail.com