Pust inn… Pust ut…

Hvem er vi?

Et yogarom der du kan være deg selv, finne indre ro, kjenne på trygghet og balanse. Hos oss vil du oppleve å slippe spenninger i både kropp og sinn! 

Silje Kristin Krogstad

Silje Kristin Krogstad er utdannet medisinsk yogalærer og yogaterapeut, med grunnfag medisin fra sin bachelor i livsstilsendring og folkehelse.

Hun har over 1000 timers medisinsk yoga utdannelse, og har egenerfaring med tidligere sykdom i bevegelsesapparatet. Silje brenner sterkt for å formidle de gode verktøyene gjennom yogaen, som ble hennes redning for en friskere kropp. Hos Silje vil du føle deg sett og ivaretatt, og du vil gå hjem med trygghet og ro i kroppen, og klarhet i hodet.

Silje underviser i Medisinsk yoga og Yin Yang yoga.
Hun utfører også yogaterapi i individuelle timer.
Har du spørsmål, eller ønsker du å melde interesse for kurs kan du sende en mail til: silje@aktivforhelse.no

Trude Rolid

Trude Rolid er sertifisert Yin Yang yogalærer ved Yin Yang akademiet. Hun har også utdannelse innen reiki og er mediyogainstruktør. Hun har erfaringer fra forskjellige yogaretninger og fordypningskurs. Trude har også gjennomført barneyogakurset mediyoga kidz.

Yoga og reiki har vært hennes vei til større glede, ro, frihet og trygghet i livet. I Trude sine timer kan du kjenne på en rofylt, trygg og energigivende yoga praksis.
Hennes ønske er at alle kan føle frihet i kropp, hjerte og sinn.

Trude holder kurs på mandag kveld og fredag formiddag.
Myk Vinyasa, Yin Yoga og Yin-Yang Yoga.

Ønsker du å melde deg på kurs med Trude eller har spørsmål kan du sende henne en mail: truderolid@gmail.com

Elsa Lind Gudmundsdottir

Elsa er fra magiske Island, og har bodd i Norge med sin familie i 7 år. Hun er sertifisert Vinyasa og Yin yogalærer.

Elsa sier selv:
«Jeg har alltid vært opptatt av det som kan gi meg positive mentale virkninger. En stund hadde jeg mye plager med sosial angst, og da hjalp yoga meg til å finne tryggheten igjen. Det var bakgrunnen til at jeg ble yogalærer, jeg ønsket å dele dette verktøyet som yogaen ble for meg, med alle andre».

Elsa er opptatt av ung psykisk helse, og jobber til daglig som rådgiver i videregående skole, hun har en master i karriereveiledning og en bachelor som allmennlærer.
Drømmen måtte vært om alle ungdommer i skolen kunne få delta på yoga.

«Jobben som yogainstruktør på kveldstid gir meg mental, fysisk og emosjonell balanse. Å dele yogaen er en inspirasjon og glede i livet mitt».

Velkommen til å delta på Elsa sine yogatimer!

Fredrik Teien Sørensen

Fredrik har virkelig fått kjenne på yogaens kraftfulle effekt. Etter mange år med stress og jag, både på jobb og privat, så kroppen hans stopp. Han ble utbrent og sykemeldt.

Han testet ut om yoga kunne være noe for han og merket straks til store positive forandringer, både fysisk og mentalt.

Dette resulterte i en yogalærerutdannelse, og nå ønsker Fredrik å dele yogaen med andre menn.

«Det er få arenaer der menn kan finne stillhet og ro, lytte innover og bare være seg selv, akkurat sånn som man er. På mine yogakurs lager jeg disse rommene, og gir deltagerne kunnskap om yogaøvelser, pust og meditasjon som de kan ha nytte av i sin hverdag».

Fredrik sine kurs er svært populære. Han underviser forståelig for deg som ikke har noe kunnskap om yoga fra før, og formidler med stort engasjement.

Hjertelig velkommen til Mediyoga mann!