Pust inn… Pust ut… Og senk skuldrene – vi lover å ta deg godt i mot!

Våre kurs og priser.

På denne siden kan du lese om våre kurs, med beskrivelser og kontaktinformasjon.

Med over 15 kurs i uken, workshops og drop in i helgene er vi sikre på at du kan finne roen og den gode yogafølelsen hos oss. Vår visjon er; rom for alle og tid til alle.

Velkommen til oss!

Se våre yogakurs.

Oppstart uke 42, mandag 17/10.

Mediyoga 1

75min | Silje Kristin Krogstad

Dette kurset passer for deg som ikke er så kjent med yoga fra før eller ønsker en oppfriskning av det grunnleggende.

Mediyoga er medisinsk yoga, en yogaform som er svært effektfull ved stress, smerter og andre helseplager, både fysisk og psykisk. Yogaformen er forsket frem i studier i den vestlige helsepraksisen, og inneholder øvelser fra den østlige yogatradisjonen som er over 5000 år gammel.

MediYoga kan gjøres av alle, kan du puste så kan du gjøre MediYoga. I timene praktiserer vi tilstedeværelse med rolige bevegelser, pusteøvelser, myke yogastillinger, meditasjon og avspenning.

De sittende øvelsene gjøres på myk ullmatte, yogapute eller stol. Velkommen!

Mulighet for kurs, drop in og klippekort.

Mandag kl. 12.00 - 8 ukers kurs med Silje:

1 590 kr.

Tirsdag kl. 17.00 - 8 ukers kurs med Silje:

1 590 kr.

Fredag kl. 12.00 - 8 ukers kurs med Trude:

1 590 kr.

Mediyoga 2

75min | Silje Kristin Krogstad

Velkommen til videregående kurs!

Kjenner du deg trygg på grunnelementene i Mediyoga så kan du bli med på dette kurset. Vi bruker ulike yogaprogrammer med dokumentert god effekt for å slippe stress, smerter og spenninger slik at du kan føle på ro, velvære og balanse i din kropp og livet ditt.

Kurset passer fint for deg som tidligere har gått kurs Mediyoga rygg og nakke, og Mediyoga stress ned- finn indre ro.

I timene praktiserer vi tilstedeværelse med rolige bevegelser, pusteøvelser, myke yogastillinger, meditasjon og avspenning. De sittende øvelsene gjøres på myk ullmatte, yogapute eller stol. Velkommen!

Mulighet for kurs, drop in og klippekort.

Tirsdag kl. 10.30 - 8 ukers kurs med Silje:

1 590 kr.

Tirsdag kl. 18.30 - 8 ukers kurs med Silje:

1 590 kr.

Onsdag kl. 18.15 – 8 ukers kurs med Silje:

1 590 kr.

Mediyoga senior – på stol

75min | Silje Kristin Krogstad

Passer for deg som er godt voksen.

På seniorgruppa vil de fleste yogaøvelsene gjøres på stol. Vi utfører pusteøvelser, meditasjon og rolige yogaøvelser som er effektive for stive ledd og muskler. Du vil kjenne på økt ro, økt smidighet, bedre balanse og bedre søvn.

Viktige fakta:
Å gjøre Mediyoga holder hjernen ung og frisk! Det er gjort studier med god effekt for å forebygge og å stoppe opp utviklingen av alzheimer og demensplager.

Velkommen til medisinsk yoga i senior-gruppa!

Mulighet for kurs, drop in og klippekort.

Mandag kl. 10.30 – 8 ukers kurs med Silje:

1 590 kr.

Yin Yang Yoga

75min | Trude Rolid

Velkommen til en ufarlig, morsom og leken fysisk aktiv yogatime for deg som ønsker å få bedre balanse, trene stabilitetsmuskulatur og bli mykere i muskler og ledd.

En helhetlig time som er fysisk aktiv og med fokus på riktig pust og tilstedeværelse. Timen avsluttes med rolige Yin stillinger og deilig guidet avspenning.

Passer for alle, og spesielt deg som ønsker å bevege deg litt mer enn det du gjør i dag!

Velkommen!

Mulighet for kurs, drop in og klippekort.

Fredag kl. 10.30 - 8 ukers kurs med Trude:

1 590 kr.

Yin Yoga

75min | Trude Rolid

En rolig og restituerende yogapraksis. Kroppens ligamenter, sener, muskler og bindevev mykes opp og leddende styrkes.

Vi følger årstidene i dette kurset og fokuserer på å skape flyt av energi ved hjelp av pust og bevegelser. Yin er kraften vi trenger for å falle til ro og mykes opp. Ved å bli i stillingene en stund får bindevevet tid til å gi slipp og ekspandere. Ved hjelp av akupressur i noen av stillingene kan stress og energi frigjøres effektivt. Følelse av ro, glede og velvære beskrives ofte etter en yin time.

Passer for alle.

Mulighet for kurs, drop in og klippekort.

Mandag kl. 18.30 – 8 ukers kurs med Trude:

1 590 kr.

Tirsdag kl. 20.00 – 7 ukers kurs med Elsa:

1 390 kr.

Mediyoga Mann 

75min | Fredrik Teien Sørensen

Velkommen til et yogakurs kun for Menn!

Kan du kjenne på stress i hverdagen? Er det utfordrende å få alt til å gå opp med jobb, familie, aktiviteter og relasjoner? Kanskje har du allerede kjent på at kroppen sier stopp?

Dette yogakurset holdes av Fredrik, som selv fikk kjenne på at hverdagens stress og gjøremål gikk på helsa løs. Kroppen gav tydelige beskjeder om å roe ned, både fysisk og mentalt. Redningen ble yoga og meditasjon. Fasinasjonen for den gode effekten resulterte i yogalærerutdannelse, og nå er Fredrik klar for å formidle de effektfulle verktøyene til andre menn!

Øvelsene gjøres sittende eller liggende. Det vil være mye fokus på pusteteknikk, avspenning og meditasjon. Passer for alle gutter og menn. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Hjertelig velkommen til ett yogakurs med god takhøyde.

Mulighet for kurs, drop in og klippekort.

Mandag kl. 20.00 – 8 ukers kurs. Nybegynnergruppe:

1 590 kr.

Onsdag kl. 19.45 – 8 ukers kurs. Videregåendegruppe:

1 590 kr.

Mediyoga – Energiflyt – Chakra!

90min | Silje Kristin Krogstad

Er du klar for en magisk yogareise? Er nysgjerrig på hva en dypere yogapraksis kan gjøre for deg? Bli med på en reise inn i din energetiske kropp, finn din energiflyt og ditt sanne jeg.

Du vil lære om chakrasystemet som er dine energisentre i kroppen, og hvorfor din kropp og ditt sinn agerer som det gjør. Kursdeltagere som praktiserer i dette kurset gir tilbakemeldinger om frihetsfølelse i kropp og sinn, styrket trygghet og selvfølelse, økt energi og klarhet.

Kurset er rett og slett ett selvutviklingskurs!

Du får: 90 minutter yogasamling på yogarommet hver uke med teori og yogapraksis, oppfølging i lukket fb-gruppe og tilgang til yogaprogrammer på nett, slik at du får mest mulig utbytte av din reise.

Bli med – du kommer ikke til å angre!

Kun kurs, ikke mulighet for drop in.

Onsdag kl. 10.30 – 8 ukers kurs med Silje:

1 990 kr.

Vinyasa Flow

75min | Trude Rolid

Vinyasa betyr pust synkronisert med bevegelse. I disse timene får du bevege deg til rytmen av din pust.
Kurset passer for alle som ønsker en dynamisk yogapraksis, som vil styrke kropp og sinn, forbedre balansen og fleksibiliteten.

Timen starter med pustemeditasjon, den fysiske delen har en jevn flyt av yogastillinger som bygger styrke og fleksibilitet. Det vil være forskjellige temaer som vi tar for oss gjennom kurset, som feks. solhilsen, pust, foroverbøyninger, hofteåpnere m.m. Du får en grundig innføring i yogastillingene vi går igjennom på kurset. Vi avslutter med dyp avspenning. Kurset passer for deg som har litt kjennskap til yoga fra før.

Mulighet for kurs, drop in og klippekort.

Mandag kl. 17.00 - 8 ukers kurs med Trude:

1 590 kr.

Barneyoga 6-11 år

60min | Silje Kristin Krogstad

Velkommen til yoga og mindfulness for barn!

Yoga og mindfulness for barn har ved flere studier vist å kunne gi økt konsentrasjon og fokus, gi større indre ro og bedre selvfølelse og selvtillit, redusere stress- og å forebygge både fysiske og mentale plager.
Barneyogaundervisningen inneholder øvelser som er tilpasset aldersgruppen. Barna vil lære avspenning og fokus på egen pust, få større bevissthet og mestring omkring egen kropp og sinn, og dermed kunne oppnå økt selvfølelse, økt indre og kroppslig ro og økt evne til å holde fokus.

Barneyogaen starter opp kl 14.30. Går ditt barn på SFO på Eik skole henter jeg barna kl. 14.15 og vi går sammen opp til yogarommet som ligger på Eiktoppen (under tannlegen). Vi lager da en avtale med de ansatte på SFO at barna er klare til 14.15. Barna må hentes av forelder på yogarommet kl. 15.30.

Kun kurs.

Mandag kl. 14.30 - 6 ukers kurs med Silje:

790 kr.

Familieyoga, med voksen og barn 6-12 år

60min | Silje Kristin Krogstad

Yoga og mindfulness for barn har ved flere studier vist å kunne gi økt konsentrasjon og fokus, gi større indre ro og bedre selvfølelse og selvtillit, redusere stress- og å forebygge både fysiske og mentale plager. Det samme gjelder for deg som er voksen.

Famileyoga er yoga på barnas premisser og inneholder øvelser som er tilpasset aldersgruppen. Barna vil sammen med sin voksenperson lære avspenning og fokus på egen pust, få større bevissthet og mestring omkring egen kropp og sinn, og dermed kunne oppnå økt selvfølelse, økt indre og kroppslig ro og økt evne til å holde fokus. 

Å gjøre yoga med sine barn er en unik måte å skape tettere og tryggere relasjon.

Du kan være pappa, mamma, bonusforelder, besteforelder, tante eller bare en god voksenvenn. Dere er varmt velkommen!

Kun kurs.

Onsdag kl. 17.00 – 6 ukers kurs med Silje:

1 290 kr.

for en voksen og ett barn

Bedriftsyoga

Silje Kristin Krogstad / Fredrik Sørensen

Ønsker du å tilby yoga til dine ansatte?

Vi veileder din bedrift i Mediyoga, en veldokumentert yogaform som alle kan delta i. Mediyoga i din bedrift vil føre til mindre sykemeldinger, høyere effektivitet og ansatte med mer energi, glede og tilstedeværelse.

Velg selv om vi tar med yogautstyr og kommer ut til din bedrift, eller om du tar med dine ansatte og kommer til yogarommet på Eik.

Ta kontakt med oss for mer informasjon:

Silje Kristin Krogstad:
tlf. 92 63 69 21
mail: silje@dittyogarom.no

Fredrik Teien Sørensen:
tlf. 975 01 784
mail: fredrik@dittyogarom.no

Pop-up: Mediyoga – Hormonsystemet

120min | Silje Kristin Krogstad

Effektfull yogapraksis for ubalanser i stoffskifte og for ustabil syklus.

Enten du har plager med stoffskifte, uregelmessigheter i menstruasjon-syklus, eller plager med overgangsalder vil dette yogakurset hjelpe deg og kroppen tilbake i sin rette balanse.

Mange kan trappe ned eller slutte helt med stoffskiftetabletter eller hormonpreparater etter en stund med medisinsk yoga for hormonsystemet. Dette må selvfølgelig avklares og følges opp av fastlegen.

Kun drop in og klippekort.

Kun drop in:

350 kr.

Pop-up: Søndagsro

75min | Silje Kristin Krogstad

Velkommen til en rolig og jordende yogapraksis – vi kaller søndagsro for indre spa av kropp, sinn og sjel.

Timen starter med liggende pusteøvelser som fordyper din indre oppmerksomhet og skaper balanse og ro i kropp og sinn. Sinnet stilner, tankene stilner og kroppen slipper alle spenninger.
Deretter gjør vi rolige og meditative yogaøvelser fra medisinsk yoga og Yin Yoga. Den siste halvtimen kommer vi inn i dyp avspenning og Yoga Nidra (Yogisk Søvn).

Velkommen til Søndagsro, en tid som er bare for deg!

Følg med på vår facebookside «ditt yogarom på Eik» for å melde deg på søndagsro.

Ved spørsmål ta kontakt med Silje: silje@aktivforhelse.no

Kun drop in og klippekort.

Kun drop in:

220 kr.

Pop-up: Fullmåneyoga

120min | Trude Rolid

Gi deg selv 2 deilige timer med hvilende yin yoga ved fullmånen. Om vinteren er naturen i sin hvilefase, og vi mennesker trenger også det samme. Vi trenger en bevisst oppladende hvile, og det får vi gjennom yoga og spesielt yinyoga.

Yoga i vintersesongen vil hjelpe deg til å roe ned, kjenne overskudd og lade batteriene dine. Under fullmånen er månekreftene på sitt sterkeste og det er en fin tid for egenomsorg og trekke sansene innover. Ved hjelp av rolig myk yoga og meditasjon får du mulighet til å slippe gamle følelser, tanker og mønstre som ikke tjener deg lenger, og skape rom for ny innsikt.

Følg med på vår facebookside «ditt yogarom på Eik» for å melde deg på Fullmåneyoga.

Ved spørsmål ta kontakt med Trude: truderolid@gmail.com

Kun drop in.

Kun drop in:

350 kr.