KJØPS- OG BOOKINGBETINGELSER

Alle kjøp og påmeldinger til klasser, kurs og arrangement i regi av Ditt Yogarom AS, skjer via bookingsystemet vårt i YOGO med betalingstjenester fra Reepay.

Når du betaler i bookingsystemet, går du gjennom en sikker betalingsterminal der du legger inn kredittkortnummeret ditt og CVV-kode. Kortinformasjonen er kryptert og vil verken før eller etter kjøpet være tilgjengelig for noen andre, heller ikke for Ditt Yogarom AS sin administrasjon.

Du kan kun booke klasser og melde deg av klasser i bookingsystemet vårt – ikke over telefon eller e-post. Når klassene er fulle, vil du settes på venteliste.

Du må melde deg av klasser senest 2 timer før klassen starter. Vi refunderer ikke klipp etter denne fristen. 

Vi refunderer ikke kursavgift*, men er fleksible med tanke på å finne et alternativ dersom forutsetningene for å ta kurset endrer seg.

Vi refunderer ikke betalingsavgifter på workshops. Hvis du ikke kan møte opp, men melder deg av senest 48 timer før, kan du få kreditert summen du har betalt og bruke den på en annen workshop el. innen 6 måneder.

Ditt Yogarom AS kan avlyse klasser, kurs og workshoper med for få påmeldte. Når klasser blir avlyst, vil du få refundert klipp som du kan bruke på en annen klasse. Når kurs/workshops blir avlyst, vil du få tilbud om nytt kurs eller refundert kursavgiften.

Om vi blir pålagt å stenge studioet mer enn 1 uke som følge av uforutsette hendelser, vil medlemskapet automatisk fryses og gyldigheten på klipp utvides tilsvarende den tiden vi har stengt.

Klipp og klippekort har utløpsfrist. Vi refunderer ikke kjøp av klipp* og tar forbehold om endringer i timeplanen.

*Produkter kjøpt på nett har ifølge kjøpsloven 14 dagers angrefrist så fremt de er ubrukt. Vil du angre kjøpet, må du sende epost til post@dittyogarom senest 14 dager etter bestilling.